Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistab ausalt, et minekut meeskonnal pole. "Mõni üksik mees on meil stabiilselt heal tasemel, aga enamus mängijate tase kõigub tugevalt üles alla. Ühel päeval õnnestub üks, teisel teine. Kui võrrelda mullusega, siis samal lainel olemisest jääb puudu, õiget duhhi pole," toob Varrak välja laiema kaotustejada põhjuse.

Kalev/Cramo kaotas FIBA Europe Cupil võõrsil Krasnojarski Jenisseile 70:77. See oli viies järjestikune kaotus, FIBA sarjas kolmas järjestikune. Kõik vajus kiiva esimesel poolajal, kui vastased viskasid tervelt 51 punkti. "See oli tingitud kolmest komponendist," alustas Varrak. "Nad said palju punkte kiiretest, lisaks ründelaua järgsed niinimetatud second chance punktid ja kohalikud Venemaa mängijad tabasid üllatuslikult kuus kolmest. Nende põhilised viskajad saime enam-vähem pidama, aga oluline lisa tuli teistelt," selgitas Varrak 15-punktilisse kaotusseisu jäämist.

Tabeliseis FIBA sarjas on mõistagi pettumus, aga püssi ei ole veel põõsasse visatud. "Ega me jonni jäta. Nii kaua kui on teoreetiline variant alagrupist edasi pääseda, nii kaua võitleme. Vajame edasi minekuks imet, kusjuures sellest ei pruugi ka veel piisata. Mõistagi pettumus, aga tuleb see raske periood üle elada. Muud võimalust pole. Mingi sisu meis kindlasti peidus on ja tahame seda järgnevate mängudega tõestada," lõpetas Varrak.

Järgmise eurosarja mängu peab Kalev/Cramo 18. novembril Iisraelis Rishon Le Zion Maccabiga.