Kalev kaotas täna Saratovis 66:85, kusjuures saatuslikuks sai eeskätt visketabavus, sest mängust saadi korvi vaid 24 viset 76-st.

"Vastased kasutasid täna väga palju maa-ala kaitset. Saime palju viskele, aga protsent oli paraku kehvavõitu. Esiteks oleks tulnud täna võitmiseks märksa kõrgema protsendiga visata. Teine kaotuse põhjus on selles, et meil suutsid vaid neli meest skoori teha. Ütleme nii, et teiste panus jäi väga väikeseks," sõnas Varrak vahetult mängu järel Delfile ja Eesti Päevalehele.

Kaheksandal ehk viimasel play-offi kohal asuval Kalevil on nüüd tabelis 13 võitu ja 16 kaotust. Varrak tunnistab, et edasipääs pole enam vaid nende kätes.

"Iga võit ja kaotus on selles faasis olulise tähtsusega. Nii meile kui meie konkurentidele. Meil oli play-offi pääsuks vaja viimastest mängudest ühte võitu ning mis siin salata - Unicsi vastu on seda selgelt kõige raskem saada. Edasipääs ei ole enam suuresti meie kätes, kui me just Unicsit üllatada ei suuda," lisas Varrak.

Astana (10-17), kes sai omavahelistes mängudest Kalevist mõlemal korral jagu, võib kalevlased play-offist välja tõrjuda, kui suudab võita nii Samaara Krasnõje Krõlja (võõrsil), Riia VEFi (kodus) kui Peterburi Zeniidi (võõrsil).

Kalev peab põhiturniiri viimase mängu Unicsiga juba kolmapäeval.