"Hea mäng. Arbet ja Keedus tegid eriti hea töö. Meie eesmärk oli Darius Washington mängust võimalikult palju eemal hoida, sest ta on ilmselgelt võistkonna üks liidreid. Gregor ja kogu meeskond saidgi sellega väga hästi hakkama. Keedus võttis samas Christian Burnsi maha, kes on küll vahest ebastabiilne, kuid võimeline 25 punkti viskama," sõnas Varrak mängujärgselt Delfile.

Washington, kes oli siiani Ühisliigas visanud 14,2 punkti mängu kohta, piirdus täna vaid kuue punktiga. Seni keskmiselt 10,6 punkti skoorinud Burnsi arvele jäi 7 silma.

"Kuna saime kaitse ilusti pidama, tekkis selle pealt palju kiirrünnaku võimalusi ning saime vabalt viskele. Täna ka visked läksid suurepäraselt. Tekkis hea rütm ja enesekindlus aina kasvas," kiitis Varrak, kelle hoolealused tabasid täna kaugviskeid 48%-liselt (27/13).

Kalevil on nüüd turniiritabelis 10 võitu ja 14 kaotust, millega jagatakse koos Astanaga 9.-10. kohta. Hetkel on seitsmendal-kaheksandal ehk viimastel play-off kohtadel 10 võidu ja 12 kaotusega Riia VEF ja Saratovi Avtodor.

Varrak usub, et Kalev pääseks play-offi, kui kuuest allesjäänud mängust võidetaks kolm. "Kohtadel 7-13 on väga pingeline seis. Kindel on, et me vajame väga head hooaja lõppu. Kolme võitu oleks vaja, et edasi saada. Vahest isegi nelja," ütles Varrak. "Võtame mängu korraga. Oluline oleks heas rütmis jätkata ja head mängu pakkuda. Kui isegi hea mänguga kaotus tuleb, siis on suur lootus, et järgmises mängus suudame võidu võtta."

Kalevil jääb veel mängida kodus Krasnõi Oktjabri ja Minski Tsmokiga ning võõrsil VEFi, Avtodori, Unicsi ja Tsmokiga.