Armeeklubi kreeklasest juhendaja edestas BC Kalev/Cramo treenerit Alar Varrakut (2 häält) ning ühe hääle saanud venelastest spetsialiste Vassili Karasjovi (Zenit) ja Sergei Bazarevitšit (Lokomotiv-Kuban) ning leedulast Rimas Kurtinaitist (Himki).

Itoudis ja CSKA said VTB Ühisliiga põhiturniiril esimese koha, võites 30 mängust 26. Armeevõistkond tegutses kõigist paremini kaitses (keskmiselt lasti endale mängus visata 71,7 punkti), rünnakul oldi teised (90,4 punkti – enamat, 90,6 suutis ainult Avtodor).

Kategooria „Aasta treener“ saaja valis traditsiooniliselt Liiga ekspertide nõukogu, mille koosseisu kuuluvad erinevate riikide kümme tuntud korvpallitegelast: Gundars Vetra (Läti), Ivan Jedeško (Venemaa), Jiri Zidek (Tšehhi), Ilona Korstin (Venemaa), Hanno Möttölä (Soome), Martin Müürsepp (Eesti), Tomas Pacesas (Leedu), Sergei Tarakanov (Venemaa), Valeri Tihhonenko (Kasahstan) ja Heino Enden (Eesti).

Põhiturniiri tulemuste põhjal antakse „Aasta treeneri“ tiitel välja teist aastat järjest. Esimesena sai selle eelmisel hooajal Himki peatreener Rimas Kurtinaitis.

„Eelkõige soovin tänada oma meeskonda ja kõiki CSKA klubi kaastöötajaid,“ märkis Itoudis. „Treenereid, arste, füsioterapeute ja eriti klubi mänedžmenti, kes andis mulle võimaluse töötada sellises suurepärases organisatsioonis. Võidame ja kaotame koos. Samuti tahan tänada kõiki minu poolt hääletanuid – see on suur au. Hooaja otsustavad mängud on veel ees ja loodan, et meid ootavad ka teised auhinnad.“