„Minu põhiküsimus on see, kas hüppeliigest vigastanud Tanel Sokk mängib või mitte. Täna õhtul otsustame. Vaatame, palju ta oma jala peal liikuda saab. Ma ise arvan, et ta ei mängi,” ütles Kuusmaa.

Kui Kristo Saage pidas Kalev/Cramo eeliseks pikemat varumeeste pinki (vigastustega on Tartul väljas Rain Raadik ja Timo Eichfuss, küsimärgi all on Sten-Timmu Soku osalemine), siis Kuusmaa tartlase „hala” ei mõista.

„Ma ei oska seda pikema pingi juttu kuidagi kommenteerida. Kui Tartul on tõesti pikemate mängijate poolest see pink lühem, siis tagamängijate poolest ei tohiks see küll nii olla,” sõnas Kuusmaa, kelle sõnul saavad homme kell 19 algavas meistriliiga kohtumises määravaks pisidetailid.

„Üritame Rocki (nii ta ütles) sundida mängida rohkem seda mängu, mida meie tahame ning loomulikult proovivad nemad samaga vastata. Vaatame läbi oma taktikalised muudatused ning teeme kindlasti korrektuure kaitses, oleme seni hätta jäänud just pick-and-roll liikumistes. Vastast millegagi üllatada saab olema raske. Oleme üksteisega juba nii palju mänginud. Eks homme ole näha, kuidas mäng kulgeb.”

Teistes mängudes lähevad homme vastamisi Rakvere Tarvas ja TTÜ ning Tallinna Kalev võõrustab Piimameister Otto/Raplat.

Turniiritabel: 1. Tartu Ülikool 8 võitu – 0 kaotust, 2. Kalev/Cramo 11-1, 3. Tarvas 6-3, 4. Rapla 5-4, 5. TTÜ 4-6, 6. Kalev 3-7, 7. Pärnu 1-7, 8. Valga 1-11.