„Võit oli treenerite ja abitreenerite korraliku kodutöö tulemus. Mängijad tegid hea partii. Eriti rahul olen kaitsemängu ja võitluslikkusega,” ütles Kuusmaa Delfile. „Treeneritele teeb väga head meelt, et võistkond on viimased kohtumised mänginud nagu tervik. Tiimis on tekkinud võistkonnatunne.”

Teiste seas tegi täna korraliku esituse Kalev/Cramo bulgaarlasest keskmängija Nikolai Vrbanov, kelle suhtes Kuusmaa on varem rahulolematust üles näidanud. Vrbanov panustas võitu 14 punkti ja korjas 7 lauapalli. Kalevi resultatiivseim oli valgevenelane Pavel Uljanko 17 punktiga.

„Vrbanov oli täna tubli. Teda on hea kasutada, kui vastastel on ka sama suured kollid sees. Siis ta mängib omasugustega. Ta mängis julgelt, kuigi lõpp vajus tal ilmselt väsimuse tõttu veidi ära,” lausus Kuusmaa.

Kerge kahtluse all oli kohtumise eel Tanel Soku mänguvorm, kuid seljahäda trotsides tuli ta siiski kalevlastele appi. „Sokk tegi eriti head meelt. Ta tõmbas eile treeningul selja ära, kuid otsustas ikkagi võistkonnale kasulik olla ja seda mängu mängida,” tunnustas peatreener.

Juba eeloleval neljapäeval kohtub Kalev/Cramo VTB Ühisliiga kolmandas mängus Tallinnas sarja valitseva meistri BC Himkiga, kelle viimase aja mängupildist Kuusmaal ettekujutus puudub.

„Selge see, et sellest tuleb teistsugune mäng. Raskeks muudab aga asja see, et Himki pole ühtegi mängu Ühisliigas veel pidanud. Meil pole nende kohta mingisugust materjali. Otsime praegu, kas nad on kuskil äkki mõne kontrollturniiri teinud, et saaks kas või midagigi,” rääkis Kuusmaa.