Filmi produtsent Maria Avdjuško sõnul ollakse monteerimisega pisut ajagraafikust maas, mistõttu ei linastu film mitte selle aasta lõpus, nagu algselt planeeritud, vaid pigem jaanuari lõpus või veebruari alguses.

"Südamevaluga tuleb teatada, et detsembriks me seda valmis ei jõua. Meil on 300 tundi materjali üles võetud, mis tuleb monteerida tunniajaseks filmiks. Tõeline materjaliuputus. Tahaks ikka hästi teha, mitte kiiruga," ütles Avdjuško.

"Alles eile filmisime paar asja juurde: intervjuu Martin Müürsepa ja Jüri Ratasega. Võtted veel käivad. Väga palju ägedat materjali on. Valikud on rasked, mida jätta sisse, mida välja."

Filmi põhisündmustik on üles võetud Riias EM-finaalturniiril, kuid publikule näidatakse ka kaadreid ettevalmistusperioodist ja kojujõudmisest. Avdjuško sõnul tõuseb põnevus haripunkti, kui sündmused jõuavad kolmanda alagrupimänguni Ukrainaga.

"Pärast kahte esimest mängu langesime ka meie, filmitegijad, sügavasse masendusse ja arvasime, et sellest tuleb katastrooffilm. Aga väga lahe hetk oli järgmine mäng Ukrainaga. Kõik need lootused, ootused ja rõõm korraga. See kõik on ääretult kaasakiskuv."