51-aastane Sokk sõnas oma tänukõnes: "Ma olen arvanud, et jõudes ikka, kuhu ma olen jõudnud, peaks inimesed kõikideks üllatusteks valmis olema. Aga järjekordselt suutis elu mind üllatada. See on väga suur au. Samas seda aunimetust saades olen ma kindel, et Eestis on väga palju tublisid isasid ja paljud neist võitlevad oma pere heaolu eest, kui mitte öelda, et ellujäämise nimel. Nad vääriks kindlasti seda tiitlit."

Sokk lisas, et just tema võis saada aasta isa tiitli seetõttu, et tema perekond on kogu aeg olnud väga lihtne ja tavaline. 1988. aastal Nõukogude Liidu koondisega olümpiavõitjaks tulnud Sokk tunnistas, et kui laste sündides oli suurem koormus tema töö tõttu abikaasa õlgadel, siis alates 1992. aastast, mil pere kolis Kreekasse, oli ta täisväärtuslik isa ning lisaks ka õpetaja, sest ka välismaal oli lastel vaja läbida Eesti õppeprogramm.

Sokk lisas: "Ma arvan, et isade ülesandeks on suuri asju rõhutada. Ma tsiteeriks oma isa ütlemist: "Tiit, kui ma sind ei sunni midagi tegema, siis sa võid tulla 25-aastasena minu juurde ja küsida, mis isa sa selline oled, et ei saanud ühest jõmpsikast jagu." Kahjuks ei olnud minul 25-aastaselt enam kedagi tänada."

Tiit Sokul on kaks poega ja kaks lapselast. Tema pojad Tanel ja Sten-Timmu Sokk on mõlemad korvpallurid.