Rahvaliiga alustab hooaega 24 meeskonnaga, kes on jagatud kahte divisjoni. Põhiturniiri neli paremat pääsevad otse veerandfinaali ning 4.–12. kohale platseerunud tiimid mängivad omavahel välja ülejäänud neli veerandfinalisti. Eraldi võitjad selgitatakse mõlemas divisjonis ning liiga lõppeb 2019. aasta kevadel meeleoluka finaalpäevaga.

Ka Optibeti Tallinna rahvaliiga avalöök saab olema vägev, kui Sõle spordihoonesse koguneb sel laupäeval umbes 150 harrastuskorvpallurit ning nende sõbrad, tuttavad ja toetajad.

Lisaks korvpallilahingutele pakuvad silmailu tantsutüdrukud ning peetakse Optibeti viskevõistlus, kus osalejad loositakse kõikide soovijate hulgast nii mängijate kui ka publiku seast.

Kell 14.00 alustatakse esimese kolme võistlusmänguga, millega antakse kohe rahvaliiga hooajale sportlik avalöök. 15.45 toimub liiga ametlik avamine ning 16.15 lähevad sümboolses avamatšis peaväljakul vastamisi Online Media ja A. Le Coqi meeskonnad. 18.00 peetakse avapäeva lõpetuseks veel kolm põnevat korvpallikohtumist.

Kõik pealtvaatajad on oodatud Optibeti Tallinna rahvaliiga avapäevale kaasa elama!

Jaga
Kommentaarid