Kohtumise esimene poolaeg kulges vägagi tasavägiselt. Teisel veerandil sai 1182 Tallinn agressiivse kaitse tulemusena vastastelt kätte kergeid palle ja rünnakud lõpetati resultatiivselt. Teine veerand võideti 18:17. Mängu otsustas kolmanda veerandi algus, kus Kasahstani naised tegid esimese 4 minutiga 11: 0 spurdi.

Seni ilusat ja kiiret mängu näidanud eestlased ei saanud rünnakut enam üles võetud ja tehti kergeid pallikaotusi, visked läksid mööda. Astana Tigersi edu kasvas kolmanda veerandi lõpuks 15 punktiliseks. Seda edu enam käest ei lastud ja lõpuvileni võidelnud 1182 Tallinn pidi tunnistama vastaste üleolekut 59:67.

Eilses mängus saadud kerge kannapõrutuse tõttu ei teinud tänases kohtumises kaasa naiskonna võõrleegionär Shaquanda Wiggins.

Peatreener Howard Frier kommenteeris: "Ma olen tänase mänguga rahul. Naiste tahe võidelda ja võita oli olemas. Mul on muidugi natuke kahju, et Wiggins ei saanud meid täna aidata, aga olen rahul, et kõik teised mängijad panustasid selle võrra rohkem. Muidugi me tulime siia võitma, aga veel tähtsam on võtta kaasa siit see kogemus."

Eesti tiimis olid resultatiivseimad Pirgit Püü 16p + 5vl + 3rs, Birgit Piibur, 15 punkti + 3rs ja Annika Köster 14p + 9lp + 4vl. Suurepärased 10 lauapalli võitles endale Janett Perv. Vastaste poolel olid parimad Anita Tailane ja Elena Khusnitdinova, kes viskasid mõlemad 17p.

Astana Tigers tabas täna paremini kahepunktiviskeid 51% vs 35%, samas eestlannad olid täpsemad vabaviskejoonelt 82% vs 65%. Kolmesed vastavalt 25% vs 18% meie naistele. „1182 Tallinn" oli üle nii lauavõitluses (42 vs 39) kui ka vaheltlõigetes (14 vs 11). Pallikaotusi kogunes 20, vastastel 21.

Riia etapi viimane kolmas mäng peetakse homme kell 14:00, kus kohtutakse Valgevene meistri Tsmoki-Minskiga.