Kui enne Keerlese ja Jenkinsi lahkumist Tarvaga kohtuda ei tahetud, siis pärast ootasid kõik meie vastu mängimist. Eks see pani meie poisid proovile.

Pärnu vastu pingutasime kõvasti. Vastane oli meile täiesti võrdväärne. Esimene mäng tuli võibolla kergemalt, kuid kaks järgmist olid tegelikult täitsa rasked. Ei olnud mingit jalgade sirgeks laskmist. Viimases mängus oli ju lõpus neli silma vahet. Kuid arvan, et väärisime edasipääsu ikkagi rohkem.

Sander Saare pani viimases mängus 18 punkti. Üle poole hooaja oli ta vigastusega audis. See teeb mulle head meelt - üks vend on jälle saanud hea mineku.

Korvi alt on meil rohkem kui õhuke. Laksa ka sinna väga minema ei kipu. Samas, hing on meil vägev. Vaadake kasvõi Mihkel Kurgegi, kes oli paljuski kahe viimase mängu võiduautor.

Kristjan Kangur

11 aastat on möödunud, kui ma selle mehega tuttavaks sain. Viimane mäng, kus ta 13 punkti pani, vaatasin, et ta on kerkimas juba meeskonna vaimseks liidriks. Eesti mees ütleb ära, kuidas asjad toimivad. Tema näitab käega ja ütleb: "Rahu, rahu Langford, rahu, rahu Moss, tead. Kuhu te kuradi vennad tormate nüüd? Jälgige nüüd!" Need lähevad vahel ju täitsa sõlme.

Annaks jumal, et nad Iisraelis nüüd ühe kätte saaksid ja edasi pääseksid. Nad vääriks seda puhtalt!

Eks kunagi on Kanguri kohta igasugused jutud mul olnud. Kui ta suudab seda seeriat samamoodi jätkata, võib Milano olla alles järgmine vahepeatus. Sellisel positsioonil mängijaid, kes sellistelt kohtadelt ära panevad, andke andeks, aga ma ei näegi praegu väga palju. Kõvad vennad on ühed, kahed, kolmed, kus domineerivad need mustad vennad.

President tuli külla

Linnapea helistas ja küsis, et Andres, meil on siin president käimas ja üks külastuskoht on Tarva trenn - oled sa valmis? Aga palun, vastasin.

Eks see lõi meile kõigile väikese vibra peale. President tuli ja tervitas kõik mehed läbi.

Tegime natuke joke'i ka - küsisin, kaua tal on veel ametis aega olla on. Kaks ja pool aastat. Ütlesin, et üritaks siis selle ajaga ühe meistritiitli ka ära tuua. Ta vastas, et talle sobib see hästi. Õnneks on veel kolm kevadet aega.

Kalev/Cramo - Rapla

Aivar on Rapla poistele uue nälja peale ajanud. Täna läheb Raplas kõvaks rappimiseks. Kui täna aga Kalev/Cramole vastu ei saada, siis lõppeb seeria 3:0. Täna on võtmemäng.

Ega Cramo viitsi ka Raplaga pikalt madistada, kui Sõbra poisid samal ajal puhkavad. Nad tahavad ka kiiresti kõri läbi lõigata. Olen kindel, et küll me ka mõnes mängus neile kõvasti vastu hakkame!