Tagasi vaadates sai Eesti tiimile saatuslikuks esimese veerandaja lõpp, kui neli minutit järjest skoori ei tehtud ning vahe 11 punkti peale lubati. Enne poolaega suutis TTÜ kaotusnumbreid siiski vähendada ja 3. veerandaja keskpaigus olid eestlased juba 3 punktiga peal.

Paraku järgnes sellele järjekordne punktipõud, mille tulemusena Jurmala 8 punktiga ette läks. Seda edu suutsid lätlased ka viimasel 10-minutilisel perioodil hoida.

TTÜ-le oli see juba Balti liiga teiseks kaotuseks - eile tunnistati Liepaja/Triobeti 90:68 paremust. Kui eile olid Rait Käbini hoolealuste resultatiivseimad 18 punkti visanud Kristjan Kitsing ja Kiur Akenpärg, siis täna kogunes enim punkte Rait-Riivo Laane arvele, kes Jurmala korvi 15 silma viskas. Tervelt 37 ja pool minutit väljakul rassinud Laane sai enda nimele ka 7 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu.

Kokku tegid täna eestlaste poolelt skoori vaid viis meest - Laane kõrval sai 14 silma enda saldole Kristjan Makke. Kiur Akenpärg toetas neid 13 punktiga. Kahekohalise arvu punkte (11) sai kirja ka Mooses Kaja. Jaan Puidet toetas meeskonda 6 punkti, 8 resultatiivse söödu ja 5 lauapalliga. Kristjan Kitsing sedapuhku meeskonna koosseisu ei kuulunud.

Jurmala särgis oli 15 punktiga parim Ivars Zvigurs.

Balti liiga põhiturniiril on meeskonnad jaotatud kahte alagruppi, mängitakse kodus-võõrsil süsteemis. Mõlemas alagrupis on 7 meeskonda (kokku 14). Läbi alagrupiturniiri pääseb kaheksandikfinaali vähemalt 11 klubi, kellega play-off´is võivad sõltuvalt eurosarjade tulemustest liituda Šiauliai, Ventspils, Utena Juventus, TÜ/Rock ja Pasvalys Pieno zvaigzdes.