TTÜ pani võidule aluse teise ja kolmanda veerandiga, mis võideti vastavalt 23:11 ja 24:16. Kuigi viimase veerandi eel oli kodumeeskonna edu juba 14 punkti, läks mängu lõpp siiski põnevaks, sest lätlased jõudsid üheksa sekundit enne lõpusireeni veel kahe silma kaugusele. Seejärel tabas Joonas Järveläinen mõlemad vabavisked ja kindlustas TTÜ-le raske võidu.

Muljetavaldava esituse tegi taaskord TTÜ liider Sten Olmre, kes tõi hea visketabavuse juures 27 punkti, võttis 5 lauapalli ja jagas 3 korvisöötu. Järvelainen lisas 16 ja Toomas Raadik 11 punkti. Jekabpilsile tõi endine Tarva mängumees Rinalds Sirsninš 20 punkti ja võttis 8 lauapalli.

TTÜ jaoks oli tegemist väga olulise võiduga, sest hetkel asutakse 4 võidu ja 5 kaotusega B-alagrupi viiendal positsioonil, play-offi pääsevad aga neli parimat. Jekabpilsil on nüüd 7 võitu ja 4 kaotust.

Pärnu Sadam kaotas täna võõrsil A-grupi liidrile Barons kvartalsile 75:94, Mihkel Kirves viskas 17 punkti ja võttis 13 lauda. Pärnu jätkab 2 võidu ja 8 kaotusega ning on play-offi lootuse minetanud.

Vaata TTÜ peatreeneri Rait Käbini kommentaari: