Kohtumine kulges algusest peale kodumeeskonna jaoks raskelt, poolaeg kaotati ühega 43:44.

Teisel poolajal oli initsiatiiv pigem vastase käes ja Tartu oli tagaajaja osas. Kui mängida jäi 1.13, vähendasid Tanel Soku vabavisked vahele kolmele punktile 79:82. Aga enamaks jaksu polnud.

Külalistel viskasid üleplatsimeestena võrdselt 20 punkti Nened Milosevic ja Nikolai Bažin. Mängujuht Milosevicilt veel 8 korvisöötu ja Bažinilt 8 lauapalli.

Tartu tulemuslikumad olid 16 punktiga Janar Talts ning Steven Cook. Keskmängija Carl Engström panustas 24 minutiga vaid 3 punkti ja 5 lauapalli. Tartu jätkab Balti liigas ühe võidu ja ühe kaotusega.

Pärast mängu sõnas abikommentaatori rollis olnud Paavo Russak: "Poleks mängu alguse pildi järgi uskunud, et see asi meil täna nii lõpeb. Ärasõitvat rongi meie mehed enam kätte ei saanud... Barsõ oli ühtlane, tark ja meeskondlik võistkond. Ning seda ohjas klassiga mängujuht (Nenad Milosevic)."

Eelinfo:

Tartu avas Balti liiga hooaja teisipäeval 70:67 võiduga lätlaste BC Ogre üle.

Barsõl seisab täna ees Balti liiga hooaja avamäng. Tuleval teisipäeval sõidab Kasahstani klubi külla Tallinna Kalev/TLÜ-le, neljapäeval võõrustab kaugeid külalisi juba TTÜ.

Viimased neli mängu on Tartu Barsõ vastu võitnud - skoorid on olnud 74:45, 83:49, 99:74 ja 105:77.