"Eile hommikul olime veel valmis minema, aga päeva peale tekkis haigeid juurde ning olime seisus, kus alles oligi vaid viis meest koos minuga," rääkis klubi mänedžer Madis Šumanov Delfile ja Eesti Päevalehele. Reeglite järgi peab meeskond aga mängule üles andma kaheksa meest. "Eile õhtul helistasime ja teatasime, et arvatavasti ei ole meil ikka võimalik tulla.

Viimasena langes viiruse tõttu rivist välja meeskonna liider Justin Baker, haige on ka Rander-Rainer Lille ja veel paar noormängijat. Mario Paistet vaevab näpuvigastus, Allan Ehtet põlvevigastus, Timo Eichfuss lahkus hiljuti BC Kalev/Cramosse.

Šumanov avaldas lootust, et reedeseks mänguks G4S Noorteliigaga saadakse kaheksa meest ikka kokku. "Koduliigas on lihtsam noortest kedagi kaasata. Läti sõiduks oleks raske nii lühikese etteteatamisega poisse koolist vabaks saada," sõnas Šumanov.

Kas Tarvas ka Balti liigale trahvi peab tasuma, ei osanud Šumanov veel öelda. Reeglite kohaselt on olukorras, kus meeskond ilmub mängule vähem kui kaheksa mängijaga, ette nähtud 100-eurone trahv iga puuduoleva mängija kohta. Vähem kui viis mängijat kirja pannud meeskond loetakse sama hästi kui mitte kohale ilmunuks. Sellisel juhul määratakse klubile kirjade kohaselt "vastav trahvisumma".

Tarvas lõpetas Balti liiga hooaja B-grupi kuuenda kohaga, kogudes 3 võitu ja 9 kaotust.