Tartu meeskond kaotas avaveerandi 12:16 ja poolaja 29:32, kuid alustas teist poolaega koguni 14:0 vahespurdiga ja kalevlasi enam järele ei lasknudki. Kolmanda neljandiku lõpuks juhtis Tartu 53:42, viimase veerandi seitsmendaks minutiks oli vahe korraks juba 19 punkti (68:49).

Lauavõitluse 50:36 võitnud tartlaste resultatiivsemad olid Dominykas Milka 15 ning Tanel Sokk ja Janari Jõesaar võrdselt 14 punktiga. Jõesaar võttis ka 16 (!) lauapalli. Vaid 35%-list kahepunktivisete tabavust näidanud Kalevi suurimad punktitoojad olid Branko Mirkovic 17 ja Mickell Gladness 11 silmaga. Kalevit juhendas täna peatreener Alar Varraku haigestumise tõttu Indrek Reinbok.

"Poolaeg +12 meile, kui nii võib öelda. Kindlasti pigem positiivseid emotsioone pakkuv mäng kui negatiivseid," sõnas tartlaste juhendaja Gert Kullamäe. "Natuke jääb küll kripeldama lõpuminut, kus mõnede prohmakatega kaitses andsime mõned korvid tagasi - süües kasvab isu, nagu öeldakse. Aga meeskond näitas, et suudab Cramoga sel hooajal mängida küll!"

Pronksiseeria kordusmäng on järgmisel neljapäeval Tartus. Juba sel reedel mängitakse aga omavahel uuesti Eesti meistriliiga raames ja seda taaskord Tartus.

Kalev pidi Balti liiga poolfinaalis tunnistama kahe mängu kokkuvõttes Prienai Vytautase viiepunktilist paremust, tartlased vandusid seitsme punktiga alla Pasvalyse Pieno zvaigzdesile.