Leedukas on seni mängu kohta keskmiselt visanud 19,8 punkti, võtnud maha 8,5 lauapalli ja andnud 2,8 resultatiivset söötu.

"Minu tiimikaaslased Pärnus on eriti sõbralikud. Nad on aidanud mul kohaneda mitte ainult korvpalliplatsil, vaid ka minu jaoks uues linnas. Kui ma esialgu tulin Pärnusse, tundus kõik uus ja pisut hirmus. Nüüd tunnen siin end aga hästi," rääkis leedukas Balti liiga kodulehele.

Küsimusele, kas ta Leedu ja siinse korvpalli vahel ka suuri erinevusi märkab, vastas Petrilevicius: "Enne kui tulin Eestisse, teadsin, et korvpall on siin samasugune kui Leedus. Ja ka siin oldud ajaga pole ma suuri erinevusi märganud."

Enne suvepealinna siirdumist esindas Petrilevicius TÜ/Rocki eurosarja vastase Utena Juventuse ridu. Miks ta sealt tiimist lahkus?

"Juventus vajas teistsugust mängijat ja võib olla tahtsid nad [füüsiliselt] tugevamat mängijat. Ma ei tundnud end kasulikuna ja seetõttu soovisingi tiimi vahetada. Rääkisin seepeale agendiga ja ta leidis mulle paar varianti, kuhu minna. Valisin Pärnu ja ma olen väga siin olemise üle väga õnnelik! Tunnen end siin väga mugavalt ja peamine on see, et saan Pärnus oma võimete kohaselt mängida," avaldas leedukas, et varumehe roll Juventuses teda ei rahuldanud.