Pärnu alistus täna võõrsil Kedainiai Nevežisele 76:82. Mark Dorris tõi pärnakatele üleplatsimehena 26 punkti, Robert Valge lisas 17 silma ning Paulius Petrilevicius 10 punkti, 7 lauapalli ja 5 resultatiivset söötu.

Tarvas jäi võõrsil alla Prienai Vytautasele 56:63, kuid sellest hoolimata tagati endale B-alagrupis kuue võiduga neljas koht ja edasipääs järgmisse ringi.

TLÜ/Kalev alistus samuti võõrsil Riia Baronsile 88:94. Kaksikduubli teinud Dominykas Milka viskas 22 punkti ja hankis 10 lauapalli.

TLÜ/Kalev lõpetas A-grupi kuue võiduga ja pääses neljandana edasi. Pärnu sai samas alagrupis 12-st mängust vaid kaks võitu.

Selgusid ka lõplikud asetused play-off’ideks. 14 võistkonna arvestuses on Rapla Avis kuues, Rakvere Tarvas seitsmes ning TLÜ/Kalev kaheksas. Pärnu Sadam sai 13. asetuse, TTÜ KK 14. Tervet tabelit on võimalik näha SIIT.

Täpsem tiimide arv, kes mängivad Balti liiga play-off’is, selgub 4. veebruaril, kui on ära mängitud FIBA Europe Cup’i vahegrupimängud. Play-off’is võib teoreetiliselt liituda kuni viis klubi – Šiauliai, Ventspils, Utena Juventus, TÜ/Rock ja Pieno Zvaigzdes.