"Kui ausalt öelda, siis ma pole üldse rahul kuidas me Pärnuga mängisime. Polnud head valmisolekut. Tuleb teha omad järeldused. Pärast mängu sõnasin meestele, et kui Raplas samamoodi mängime, siis kindlasti kaotame," märkis Juodis esimese kohtumise lühikommentaariks.

Teie enda jaoks on Raplaga mäng pritsipiaalne? Kaks hooaega tagasi olite ju tänase vastase abitreener. "Eks ikka tuttavad mängijad, tuttavad treenerid ja tuttavad pealtvaatajad. Aga valmistume mänguks samamoodi, nagu igaks teiseks kohtumiseks. Austame vastast. Arvan, et tuleb raske mäng. Rapla on komplekteerinud hästi, neil on neli leegionäri. Sloveenlasest hea mängujuht. Rapla koduhallis on alati suur fännide toetus, saab olema raske."

Millised eesmärgid on klubil nii Leedu meistriliigas kui Balti liigas? "Leedu liigas on eesmärk pääseda play-offi ehk kaheksa parema sekka (toim. - liigas on kümme meeskonda). See pole üldse lihtne ülesanne, sest Leedu liiga on tänavu väga tugev. Tervelt seitse meeskonda mängivad erinevaid eurosarju ja on vastaval tasemel komplekteeritud. Balti liigas üritame igat mängu võita ja eks siis paistab kui kõrgele lõpuks välja jõuame."

Nevežise meeskonda mahub üks väga huvitava taustaga mängija, horvaat Toni Prostran. Noorena peeti teda väga suureks talendiks, aga täiskasvanute hulgas pole seni samaväärset tähelendu olnud. Miks nii? "Enda kogemusest võin öelda, et kui keegi on noorena väga andekas, siis see ei ole automaatne garantii, et temast saab ka väga hea mängija meeste hulgas. Sa ei tohi noorena kiituste laviinis loorberitele puhkama jääda, kogu aeg tuleb sihikindlalt tööd teha. Ma ei ütle, et Prostraniga sama juhtus, aga põhimõtteliselt meeste hulgas ei maksa noorteklasside saavutused midagi. Iga päev on uus tõestamine. Kuid potentsiaal tal on, vastastel juhul ei mängiks ta meie klubis. Enne lepingu sõlmimist otsisime põhjalikult infot, mis andis aimu tema mängust ja iseloomust. Seni olen tema panusega rahul."

Kohtumises Pärnuga andis 25-aastane horvaadist mängujuht Toni Prostran 6 korvisöötu. Ta on 2007. aasta U16 ja 2009. aasta U18 EM-i suurim korvikütt. KK Zadari ridades tulnud kahekordseks Horvaatia meistriks. Mänginud Horvaatia noortekoondises koos Domagoj Bubalo ja Mario Delašiga.