24-aastase keskmängija klubivahetuse välistab asjaolu, et Rytase esitsenter Marijonas Petravicius siirdus itaallaste Milano Armani Jeansi.

"Kuna Petravicius lahkus, siis ei ole Anisimovasel põhjust endale uut klubi otsida," sõnas Russak Delfile. "Pean väga ebatõenäoliseks, et ta liitub Rockiga."

Pealegi nõuaks Anisimovas Rockis suuremat palka kui lõppenud hooaja järel klubist lahkunud Tanoka Beard. Uuel hooajal peab aga Tartu klubi läbi ajama väiksema eelarvega kui siiani.

Rockil on hetkel lepingud uueks hooajaks kaheksa mängijaga: Janar Taltsi, Marek Doronini, Sten-Timmu Soku, Vallo Allingu, Asko Paade, Silver Leppiku, Kristo Aabi ja Timo Eichfussiga.

Tanel Teini ja Gert Kullamäe jätkamise kohta teatas Russak: "Suuliselt oleme läbirääkimisi pidanud. Mõlemad on põhimõtteliselt valmis jätkama. Rohkem ei oska hetkel öelda."

Kahe grusiini, Georgi Tsintsadze ja Viktor Sanikidze, jätkamine sõltub suuresti sellest, milliseid pakkumisi neile mujalt tehakse.

"Sanikidze on mõista andnud, et mängiks meeleldi ühe hooaja veel Rockis. Aga kui tuleb Hispaania, Itaalia või Kreeka klubist pakkumine, läheb ta arvatavasti sinna," sõnas Russak.

"Tsintsadzega on umbes sama seis. Latti ei tahaks ta alla lasta ja madalama tasemega liigas kui Balti liiga mängida."