Rock asus Prienais kaitsma avamängus võetud ülikindlat 32-punktilist edu, kui Tartus vastased 100:68 alistati.

Prienais jäädi aga koheselt 0:15 kaotusseisu, sest mitte kuidagi ei suudetud palli korvi saada - kõik tartlaste 12 esimest viset läksid mööda ning põud kestis 5 minutit.

Seejärel avas Valmo Kriisa Rocki skoori ning avaveerand kaotati lõpuks 13:20. Teisel veerandajal sai Rock mootori käima ning tõusis poolajaks juba 40:34 juhtima. Kolmas veerandaeg kuulus siiski Prienaile, kes viimase veerandi eel kahe punktiga juhtima sai, kuid punkt-punkti mängus suudeti lõpuhetkedel siiski kindlalt tegutseda.

Kokkuvõttes seega 38-punktiline võit. Augustas Peciukevicius tõi Rockile 13 punkti, 7 lauapalli ja 4 söötu. Joosep Toome lisas 11 punkti. Rocki poolelt käisid platsil kõik mängumehed, skoor jäi avamata vaid Saimon Sutil.

Tartu on seega ainuke, kes Eesti klubidest turniiri veerandfinaalis kaasa lööb, sest BC Kalev/Cramo kaotas Lietkabelisele, Rapla Tyco Ventspilsile, KK Pärnu Šiauliaile ning Rakvere Tarvas Pasvalyse Pienole.

Rocki ootab järgmises ringis ees Liepaja Lauvas, kes oli mõlemas mängus üle Jekapbilsist. Võõrsil alistati vastased 68:62 ning kodus 105:83.