Poolajale 7-punktilises eduseisus läinud Aivar Kuusmaa hoolealused viskasid riietusruumist tulles vaid 7 silma ja seega mindi otsustavale veerandajale vastu 54:54 viigiseisul.

Seal näitasid kindlamat kätt Rapla mehed, kes esimese 5 ja poole minutiga 67:58 eduseisu välja võitlesid. Sama vahe jäi püsima ka lõpuni ja seega võiski Eesti klubi oma hooaja teist Balti liiga võitu tähistada.

Rapla parimaks tõusis täna 35 minutit väljakul rassinud Devin Brooks, kes enda nimele 16 punkti ja 11 lauapalli kirjutas. Kaksikduubliga said maha ka kaks teist leegionäri Will Artino ja Mike Myers, kes mõlemad 14 silma ja 10 lauapalli kirja said. Eestlastest paistis enim silma 12 punkti visanud Sven Kaldre.

20 kaugviskest vaid 2 läbi rõnga saatnud Baronsi särgis kerkis 22 silmaga üleplatsimeheks Cliff Colimon.

Balti liigas on Raplal nüüd kirjas kaks võitu ja üks kaotus, misläbi A-alagrupis kolmandat kohta hoitakse. Teine Eesti klubi Pärnu Sadam jätkab kahe kaotusega kuuendal real. Sarnaselt Pärnule on kaks kaotust tabelis ka Rapla tänasel vastasel Baronsil, kes kehvema korvide vahe tõttu viimasel, seitsmendal kohal paikneb.