„Teisipäeval on jälle suurem lahing ja peame selleks valmis olema.“

Tartu Ülikooli spordihoones jälgis Balti liiga B alagrupi liidri ja neljandal kohal oleva Läti meeskonna kohtumist ligi 700 inimest. Külalised osutasid avapoolajal südi vastupanu ja harjumatult kodumängus mustas vormis mänginud TÜ/Rock sai oma vankri õigesti jooksma alles teise veerandaja keskel. Esimese poolaja lõpuks oli vahe suuresti tänu Timo Eichfussi ja Kristo Saage korvidele veninud kümnele punktile seisul 38:28.

Kodumeeskonna eduseis püsis 15-16 punkti peal ka kolmandal veerandajal ja alles viimasel neljandikul väsisid külalised ära ning TÜ/Rocki poolel jätkus piisavalt püssirohtu, et vahe üle 30 punkti venitada. Balti liiga kuuenda võidu teenis TÜ/Rock numbritega 87:55 ja juhib sellega B alagruppi Lietkabelise ees. Liepaja/Triobet on kahe võidu ja viie kaotusega eelviimasel ehk viiendal kohal.

Tanel Kurbas tabas väljakult seitsmest viskest kuus ja seejuures kõik neli kaugviset ning lõpetas meeskonna parimana 18 punktiga. Kahekohalise punktisummani jõudsid veel viie veaga välja langenud Ivan Nelyuubov ja Kristo Saage võrdselt 13 punktiga ja Timo Eichfuss 12 punktiga. Suurim lauavõitleja oli Nelyubov üheksa lauapalliga.

Liepaja/Triboeti resultatiivseim oli ameeriklane Gregory Plater 11 punktiga. 213cm pikkune Toms Leiteris kogus 10 punkti.

Tartu Ülikool/Rocki mängud jätkuvad juba teisipäeval, 20. novembril kui kodusaalis võetakse EuroChallenge sarja raames vastu prantslaste JDA Dijon. Kohtumine algab Tartu Ülikooli spordihoones kell 19.00, Delfi vahendab mängust otsepilti.