Ilma vigastatud Augustas Peciukeviciuse, Tanel Kurbase ja Marek Doroninita mänginud Rock tegi otsustava vahe sisse teisel ja kolmandal veerandajal, mis võideti kokku 39:22. Kolm minutit enne lõppu pääseti Valmo Kriisa kolmese järel juhtima isegi 16 punktiga, ent viimastel minutitel lasti Pyrintö lähemale.

Ilusa punkti pani kohtumisele siiski Janar Talts kolmene 2,2 sekundit enne lõppu, mis vormistas lõppseisu ja kindlama edu kordusmänguks.

Vincent Simpson tõi Rockile 20 punkti, Vilmantas Dilys 17 punkti ja 13 lauapalli, Talts 11 punkti, 6 lauapalli ja 6 korvisöötu. Vastaste paremad olid Benjamin Raymond 17 punkti ja 10 lauapalli ning Damon Williams 16 punktiga.

Seeria võitja selgub kahe kohtumise kokkuvõttes.

Lisaks eelmisel nädalal rangluu murdnud Peciukeviciusele ei teinud Rockil seljatrauma tõttu kaasa Tanel Kurbas ning põlvevalu kurtev Marek Doronin. Kurbas ei sõida ka kordusmängule Soome, Doronin peaks selle reisi kaasa tegema.

"Vaatamata selle, et koosseisuga on probleeme, olen veendunud, et peame mängima võidu ja medali peale. Oleme selleks valmis," rääkis Kullamäe enne mängu.

Pyrintö puhul on tegemist klubiga, kes võitis põhiturniiril 10 võidu ja kahe kaotusega alagrupi. Poolfinaalis tuli kahes kohtumises tunnistada Šiauliai paremust.

"Puhas individuaalne sats, hästi palju üks-ühe vastu mängimist. Ja Soome poisid uhavad mõnuga tagant peale. Meeskondlikult pole nüüd väga hea meeskond, kuid individuaalselt mängivad küll ja küll. Üks-üks kaitse saab täna määravaks. Peame olema selleks valmis," kirjeldas Kullamäe.