Rockil tegi kaksikduubli Vilmantas Dilys, kes viskas 17 punkti ja võttis maha 14 lauapalli. Augustas Peciukevicius panustas võitu 17 punkti ja 6 lauda, 11 punkti viskas Tanel Kurbas, 9 silma viskasid Timo Eichfuss ja Janar Talts, 7 punkti ja 6 lauapalliga toetas võitjaid Gert Dorbek.

Pieno edukaim oli endine Rocki mängija Egidijus Dimša 17 punkti ja 8 lauapalliga, Marshawn Powell viskas 15, Aliaksandr Kudrautsau 13 punkti.

Punktid veerandaegade kaupa: 21:18, 17:14, 20:14, 19:18.

Rocki edu võiks kordusmängule minnes olla veel suurem, kui Dorbek poleks lõpuminutil korvi alt eksinud ja Kudrautsau selle kohe kolmesega ära karistanud.

"See ajab mind tõeliselt närvi. Möödavise korvi alt ja kolmene vastu. Ühest küljest juhtub, aga see on valus. Nii võivad treenerid oma töö kaotada. Selle lõpu pärast on mul praegu uni rikutud. Oleksime praegu tüki maad kindlamalt 18 punktiga ees. Me teame, kui raske seal Leedus on mängida," ütles Rocki peatreener Gert Kullamäe Delfi TV-le.

"Aga muidu jääb mängust hea maik suhu. Kutid olid tublid, eriti kaitse poole pealt. Tähtis oli võit ja võit tuli."

Kullamäe rõhutas, et tegemist oli alles esimese poolajaga ning poolfinaali pääseja selgub alles kahe mängu kokkuvõttes 21. märtsil Pieno kodusaalis.