AVIS Rapla saldole jäi seega A-alagrupis 7 võitu ja 5 kaotust. Valmiera lõpetas 9 võidu ja 3 kaotusega. Et tabeli teist kohta püüda, pidanuks Aivar Kuusmaa hoolealused täna tagasi tegema võõral väljakul saadud 59:90 kaotuse.

Seda aga ei juhtunud ja nüüd peab Rapla ootama jääma seda, mida teeb homme neist punkti kaugusel olev TLÜ/Kalev. Kui kalevlastel õnnestub alagrupi kuues tiim Riia Barons alistada, langeks Rapla alagrupis neljandaks.

Tänases kohtumises viskas kodutiimi Rapla parimana 15 punkti William Artino, lisaks võttis ta maha 11 lauapalli. Indrek Kajupank toetas teda 13 silmaga, Devin Brooksi nimele jäi 10 punkti.

Külaliste resultatiivseimaks kerkis 14 punktiga Lauris Blaus. Endine Kalev/Cramo mängumees Armands Škele ja Davis Rozitis kirjutasid enda nimele 11 silma.

Pärast Domagoj Bubalo klubist lahkumist uut korvialust jõudu otsiv Rapla jäi täna taas vastasele alla lauavõitluses - Läti tiim oli selles näitajas parem numbritega 41:29. Kehvasti tabati ka kolmepunkti joone tagant, kus 20 üritusest vaid 3 läbi rõnga lendas.

Strupovicsi 30 punkti Rakveret ei päästnud

Lisaks Raplale oli täna Balti liigas võistlustules ka Rakvere Tarvas, kes tunnistas võõral väljakul Jekabpilsi 100:82 (15:21, 35:19, 29:23, 21:19) paremust.

Andres Sõbra juhendatava tiimi parimana viskas koguni 30 silma Reinis Strupovics, David Haughton sai kirja 12 punkti ja 9 lauapalli. 11 punkti ja 9 lauapalliga abistas meeskonda Brandon Goode, lisaks jõudis 11 punktini Roberts Štumbris. Jekabpilsi poolelt paistis enim silma Rinalds Sirsninš, kes lõpuks enda saldole 19 punkti ja 11 korvisöötu sai.

Tarval on nüüd Balti liiga B-alagrupis kirjas 6 võitu ja 5 kaotust, viimases kohtumises minnakse vastamisi tabeliliider Vytautasega. Jekabpils lõpetas alagrupiturniiri 7 võidu ja 5 kaotusega, platseerudes seeläbi kolmandaks.