Pärast Domagoj Bubalo klubist lahkumist uut korvialust jõudu otsiv Rapla jäi täna taas vastasele alla lauavõitluses - Läti tiim oli selles näitajas parem numbritega 41:29. Kehvasti tabati ka kolmepunkti joone tagant, kus 20 üritusest vaid 3 läbi rõnga lendas.

"Ma olen seda juba varem öelnud, aga täna oli ka 40 minutit kõva võitlust. Üks korvialune jõud on puudu ning korvi alt jäävad punktid tulemata. Aga üldjoontes Valmiera vastu mängides tegime korraliku etteaste. Täna ei pannud tagant ära. Oleks tabanud mõned kaugvisked, oleks olnud reaalne võita," kommenteeris Rapla peatreener Aivar Kuusmaa pärast mängu.

Kui kaugel korvialuse jõu otsingud aga hetkel on? "Lootsin, et üks mees kirjutab täna alla, aga palus veel mõtlemisaega. Tõenäoliselt ei saa, sest käib jälle kauplemisest jutt. Nii need asjad on - juba oled lähedal ja siis läheb näppude vahelt ära. Ma veel lootust maha ei mata, palus 3-4 päeva," avaldas juhendaja.

Kas tema kõrval on Rapla silmapiiril veel mõni mängumees? "Nii head meest ei ole, kui praegu näppude vahelt ära libises," tõdes Kuusmaa.

Alagrupiturniiri võttis ta kokku järgnevalt: "Täna oli mängupilt natukene parem, kui viimastes mängudes. Loodan, et trend hakkab ülespoole minema. Täna pall liikus, resultatiivseid sööte oli. Kui alagrupis kolmandaks jääme, olen väga rahul. Eriti teeb rõõmu, et saime kaks võitu lätlaste ja leedukate üle. Kümme head mängu on meeskond saanud, vaatame kes meile play-off’is vastu tuleb ja mitmendaks alagrupis jääme."