Kanter sai kohe avakatsel ketta kenasti lendu - umbes 64 meetri peale -, kuid heitevahend kandus sektorist napilt välja. Kanteri päeva parim ja kahe kvalifikatsioonigrupi peale kokkuvõttes kolmas tulemus sündis teisel katsel.

"Mis ma ikka põen, et esimesel napilt sektorist välja heitsin - kokkuvõttes tegin ikkagi hooaja kolmanda tulemuse. Selge see, et selline tulemus valmistab rõõmu - kiirust ja plahvatuslikkust jagub. Miks mitte lõppvõistlusel hooaja marki parandada."

"Avakatsel tegin sarnase heite nagu 2005. aastal Helsingis - kiirus oli hea, kuid keerasin veidi üle ja ketas lendas sektorist välja. Selliseid heiteid võib mu karjääris ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Samas, muretsemiseks põhjust polnud, tuli lihtsalt sihik paika saada."

"Nii esimesel kui teisel katsel oli enesetunne väga hea, kuigi ega tehniliselt need mingid ilukatsed polnud. Kolmandaks katseks oli adrenaliin juba läinud ja tuli selline punnitatud katse."

"Jamaikalane (Federick Dacres) tuleb pärast sellist tulemust (65.77) medalipretendentide nimekirja lisada. Üldiselt olen aga endiselt arvamusel, et medalid jagatakse laupäeval vahemikus 65-67."