Teisel päeval valmistas Õiglasele pettumuse tõkkejooks (aeg 15,33), kuid ülejäänud nelja alaga jäi ta üldjoontes rahule.

"Tõketes lagunes jooks pärast kahte esimest tõket ära. Võistlus jätkus õnneks heas rütmis: kettaheites (40.94) tegin oma tulemuse ära ja teivashüppes (4.60) nägin, et olen võimeline ületama ka 4.80. Tegin oma elu parimad katsed. Odas (68.51) tegin oma tulemuse ära - alla 68 meetri ma ei tohikski visata. Lootsin hea soojenduse põhjal isegi enamat tegelikult. 1500 meetrit (4.43,06) läksin jooksma kiiremini kui kunagi varem - 1000 meetri vaheaaeg oli 3.00 -, aga lihtsalt ei pidanud lõpuni vastu," võttis Õiglane teise võistluspäeva kokku.

"Ühe väikse eesmärgi ma ikkagi täitsin: võtsin odaviskes alavõidu. See valmistas rõõmu. Arvan, et kindlasti oli mul mõtet siia võistlema tulla, olgugi, et jalavigastus jättis ettevalmistusele jälje. No vaata vaid, milline melu sellist võistlust ümbritsevad, milline suur staadion ja no muidugi maailmarekord. Absoluutselt väärt kogemus tulevasteks tiitlivõistlusteks."