Ajalehe Sport-Express teatel on üks vahelejääja 32-aastane vasaraheitja Tatjana Beloborodova (endise nimega Lõssenko), kes on juba karjääri lõpetanud.

Beloborodova võitis Londoni olümpial kuldmedali, nagu ka aasta hiljem Moskva maailmameistrivõistlustel. Beloborodova jäi tagantjärele vahele ka 2005. aasta Helsingi MM-i dopinguproovide järeltestimise käigus - need tulemused avaldati tänavu aprillis. 2007.-2009. aastani kandis ta võistluskeeldu steroidide kasutamise eest.

Mullu veebruaris sünnitas Beloborodova oma teise lapse ja alustas kolm kuud hiljem treeningutega. Augustis toimunud Venemaa meistrivõistlustel sai ta üheksanda koha ja lõpetas siis karjääri.

Kokku kontrolliti hiljuti 265 Londoni olümpia dopinguanalüüsi ning hetkel kordustestimise programm jätkub, mis tähendab, et positiivsete proovide arv võib veelgi tõusta. Ühegi vahelejääja nime ei ole ametlikult avalikustatud, kuid teada on, et 23 patustaja hulgas on viie spordiala esindajad kuuest riigist.

2006. aastal püstitas Lõssenko Kadrioru staadionil maailmarekordi 77.80. Tänapäeval kuulub maailma tippmark juba poolatar Anita Wlodarczkile 81.08-ga.