Londoni olümpiavõitja sõnas eile, et ta tahab võistelda olümpial kõigi maailma paremate teivashüppajatega ning see tähendaks eelkõige just venelannast maailmarekordiomaniku Jelena Isinbajeva osavõttu.

"Kui olümpial ei osale kogu maailma paremik, siis pole see ka õige võistlus," sõnas 34-aastane Suhr, kes viis sisemaailmarekordi sel talvel 5.03-ni.

Jenniferi treenerist abikaasa Rick Suhr on sama meelt.

"Kui me räägime olümpiamängude lõppvõistlusest, siis me tahame kindlasti, et seal osaleksid nii Jennifer kui Jelena Isinbajeva. See on justkui Muhammad Ali ja Joe Frazieri duell omal ajal poksis," tõdes Rick Suhr intervjuus flotrack.org-ile.

"Kas ilma nende osavõtuta oleks tegu üldse olümpiamängude finaalvõistlusega? Nad on kõigi aegade kaks paremat naisteivashüppajat. Pealtvaatajad ja kogu maailm väärib ala parimate nägemist," vahendab treener.

Rahvusvaheline kergejõustikuliit (IAAF) peaks kuuldavasti täna teatama, kas Venemaa kergejõustiklased - ka need, kes pole kunagi dopingukontrollis põrunud - pääsevad Rio olümpiale või mitte. Otsuse langetamisel vaadatakse, kas ja kui palju on Venemaa kergejõustikuliidul õnnestunud poole aasta jooksul ala puhtamaks muuta.