"Avaldage see ja ma kaeban teid kohtusse ning te ei saa tulevikus enam mingit raha tagasi nagu Lance Armstrongi juhtumi puhul - seda ma teile luban," ütles sportlane.

Kokku kahtlustatakse veredopingu kasutamises aastatel 2001-2012 võetud proovide põhjal 12 Briti kergejõustiklast. On teada, et nende seas ei ole seitmevõistleja Jessica Ennis-Hill ega pikamaajooksja Mo Farah, keda skandaalse treeneri pärast valemängimises kahtlustakse.

Konkreetse sportlase puhul arvati esimesel korral, kui kahtlus tekkis, et verenäidud võisid paigast minna suviselt kuuma õhutemperatuuri pärast. Aastaid hiljem avastati sportlase bioloogilisest passist teinegi vasturääkivus, kuid tema enda sõnul ütlesid 11 eksperti 12-st, et näidud olid sellised kõrgmäestikus treenimise pärast. Kuid ajalehele ei anna rahu, et atleedi off-score ehk parameeter, mis näitab, kas sportlane on kasutanud veredopingut, oli võistluspäeval 40 protsenti kõrgem kui kaks päeva varem.

Väidetavalt ei avaldanud Sunday Times dopingukahtlusega sportlaste nimesid seetõttu, et neile verenäitude tulemusi lekitanud isik olla nii palunud, kuid arvata võib, et täna avaldatud artikkel ei jää selles sarjas viimaseks.