Täpsemalt loe võistluse kohta SIIT.

Mehed siirdusid enne õhtust programmi hotelli sööma ja puhkama, siin on nende kiired kommentaarid:

Maicel Uibo: „Esimesed kaks ala läksid natukene raskelt. Kuul ka päris see ei olnud. Mis seal ikka – seitse ala veel ees, paneme edasi. Kõik asjad ei tulnud nii välja, nagu pidanuks. Kuumuse taha ei saa kindlasti pugeda. Kõik on normaalne. Õhtul on kaks ala veel, vahepeal on väike puhkus hotellis.”

Karel Tilga: „Sajas jäin natuke stardis magama, lõpus polnud enam lõtvust ja aeg tuli selline, nagu see tuli. Kaugus oli päris okei. Viimane katse oleks isegi päris hea olnud, aga oli vist natuke üle astutud. Midagi väga head ei olnud ka seal, kuulist ei hakka üldse rääkima – seal ei saanud jalga alla. Taga nutta ei ole midagi, tuleb kõvasti edasi panna.”

Karl Robert Saluri: „Kuuliga jäin ilmselt kõige rohkem rahule – ikkagi rekord. Ei osanud midagi oodata, arvasin, et kõik üle 14 meetri on okei. Sada meetri jooks – tundub, et see rada ei ole kõige kiirem. Enamus jooksid enda kohta halvasti, välja arvatud Mayer. Ehkki tema ütles pärast, et ootas paremat aega. Siin on uus värske rajakate, 2009 oli teine. Kaugus oli okei. Esimene katse läks metsa – 7.50. Teise astusin üle, kolmas oli liiga lähedal ja tuli jälle 7.50. See on võistlus, kus saad end võrrelda teistega, mitte endaga. Teadsin, et reksi graafikus olid mul esimesed kaks ala väga kõvad. Edasi on väga lihtne punkte tagasi teha, eriti kõrgushüppes, kus hüppasin 1.83. Võrreldes teistega ei tohi ma küll kurta.”