„Tänane võistlus toimus üsna rasketes oludes. Sadas vihma ning kõigil oli probleeme tehnika ja heite kontrollimisega. Viimastes voorudes enam vihma ei sadanud ja sai korralikult heita. Hetkeseisuga võib tulemusega rahule jääda," kommenteeris kümnekordne tiitlivõistluste medalimees.

"Jalaga on ikka probleem, aga pole midagi teha, tuleb heidelda sellega. Veidi hellake, annab tunda. Tulen nüüd Eestisse kontrolli, eks seal selgub, kui tõsine asi on. Tegemist on venitusega ja annab just siis tunda, kui üritan maksimaalset tulemust visata. Heameelt teeb see, et kaotus liidritele on üsna väike, arvestades seda, et heidan hetkel praktiliselt ühe jalaga. Mingit pinget peal ei ole, et peaks võimsamalt heitma. Tean täpselt oma võimeid ja üle varju pole mõtet hüpata," lisas Kanter oma tervisliku seisundi kohta.

Kodus tehtavate uuringute põhjal otsustab Kanter kas ta läheb järgmisele Teemantliiga etapile, 30. mail Ameerika Ühendriikides peetavale Eugene´i jõuproovile. Hetkeseisuga on see võistlus tal plaanides sees.