Kevadel kogus Saluri 8108 punkti ja täitis olümpianormi. NCAA finaalvõistlusel oli vorm veelgi parem, paraku vedas tervis alt. Avapäeva järel edestas Saluri rekordigraafikut 54 punktiga. Teine päev oli ta jaoks paras kannatuste rada. Ta läbis 110 meetri tõkkedistantsi 15,48 sekundiga, heitis ketast 40.54, ületas teiba abil 4.80 ning piirdus odaviskes 54.58 ja 1500 meetri jooksus 4.30,14ga.

„Eelmisel kümnevõistlusel said viga õlg ja küünarnukk. Teivast sain vahepeal kahe kuu jooksul hüpata vaid korra. Oda viskasin viimases trennis kõigest 47 meetrit,“ rääkis Eugene’is kolmandast odaviske katsest loobunud Saluri. Tema sõnul läks küünarnukk veelgi valusamaks, kuid vähemalt õlg on enam-vähem korras. „Nüüd lõi mingi uus probleem välja pärast kõrgushüpet. Hetkel ei oska öelda, mis see olla võib. Kusagil hüppeliigesest kõrgemal üks punkt teeb haiget. 1500 meetris oleksin peaaegu raja kõrvale astunud – igal sammul oli terav valu. Hetkel enam ei saa sörkidagi. Vaevu-vaevu saan kõndida punktist punkti.“

Hetkel hoiab Saluri olümpiapiletist kinni, kuid vähemalt teoreetiliselt on võimalik, et Mikk Pahapill ja Janek Õiglane trumpavad ta üle. „Ei ole hullu. Kui peaksin jala kiiresti korda saama ja olümpiale pääsema, siis usun, et vähemalt isikliku rekordi parandamine on reaalne. Ka siin ei teinud ma esimesel päeval ühtegi väga korralikku tulemust, igal alal olid tehnilised probleemid,“ lausus Saluri.