Uibo hoiab avapäeva järel teist kohta, tema treeningkaaslane Garrett Scantling on 4095 punktiga kolmas. Võistlust juhib Wisconsini ülikooli Zach Ziemek 4191 punktiga.

"Ma arvan, et meie poisid said täna väga hästi hakkama. Konkurents on siin kõva," sõnas mõlema Georgia ülikooli mitmevõistleja treener Petros Kyprianou. "Sellisel ajal ja võistlusel on meie eesmärk lihtsalt kvalifitseeruda NCAA meistrivõistlustele, millele pääsemiseks on vaja umbes 7500 punkti koguda. Peame tervena püsima ja võitlema kogu teise päeva."

"Maicel tegi kaks isiklikku rekordit. Pärast jäävanni, massaaži, venitamist ja kõike muud, mida neil vaja võiks minna, saame mõlemad mehed loodetavasti teiseks võistluspäevaks valmis," selgitas Kyprianou.

Rekord kõrgushüppes

Üks kahest Uibo eile püsitatud rekordist on kenasti ka videosse võetud. Seda, kuidas Uibo vaid kaheksa sammu pealt kõrgust 2.16 hüppas, vaata siit. Enne eilset olid tema rekordid väljas 2.11 ning sees 2.13. 

Muide, uue rekordkõrgusega kerkis Uibo Eesti kõigi aegade edetabelis jagama 23. kohta koos Rein Kurbase ja Anton Gorjatšihhiga. Kümnevõistluse sees on parima eestlasena ületanud Ramon Kaju 2.25.