Tänase päeva parima tulemuse eest hoolitses Ksenija Balta, kes sai 60 meetri jooksu finaalis jagu Katrin Käärtile (7,30) kuulunud Eesti rekordist - tulemuseks 7,29! Juba eelringis sai ta kergelt joostes ajaks 7,37. "Eeljooks natuke üllatas, et sellise kergusega selline aeg tuli. Lootsin, et panen finaalis natuke juurde ja tuleb parem tulemus," rääkis Balta, kelle isiklik rekord oli siiani 7,34. "Ega ma Eesti rekordile siia tulles ei mõelnudki. Et tulen ja teen rekordi ära. Pärast eeljooksu mõtlesin, et võiks ära joosta. Eesmärk oli kontrollida vormi ja võistlustunnetust, mitte 100 või 150 protsenti endast anda. Seis on hea. Kiiruse osas on varu olemas, see on kaugushüppele mõeldes hea märk."

Esimese võistluse pärast emaks saamist tegi kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko, kellele tõi meistritiitli tulemus 1.82! 1.85-ks seekord veel võimu ei olnud. "Selleks võistluseks ma valmistunud ei ole, nalja pärast otsustasin kaasa teha. Tuju on tore, kõik õnnitlevad mind! 1.82 pole eriti hea tulemus, aga tore on jälle siin olla," rääkis enam kui pooleteise aastase vaheaja järel võistelnud Anna Iljuštšenko, kes eelmisel kevadel sünnitas tütre Polina. "Võistlus koos soojendusega venis pikaks, ma polegi nii pikka trenni enam teinud. Tavaliselt teen siuh-siuh tunniga ära. Tunne oli hea. Alguses tundus, et jalg viskab hästi, aga väsisin ära."

Kuulitõukes säras noorsoo siserekordi 16.77ni nihutanud Kätlin Piirimäe. Kolmikhüppes tegid Uudmäed puhta töö - naistest võitis Merily Uudmäe isikliku rekordi 13.13ga, meestest oli endiselt edukaim 35aastane Jaanus Uudmäe, kes juba aastaid tõsiselt ei harjuta. Võiduks piisas 15.75st.

Balta rekordjooks:
Iljuštšenko katsed:
Fotogalerii: