Võistlustel on kohal Eesti mitmevõistluse paremik eesotsas Mikk Pahapilli (TTÜ Spordiklubi), Andres Raja (Võru KJK Lõunalõvi), Kaarel Jõeväli ja Hendrik Lepikuga (mõlemad Audentese SK) ning naistest Grit Šadeiko ja Mari Klaubiga (mõlemad TÜ ASK). Tallinna on tulnud ka eelmise aasta Rahvusvahelise mitmevõistluse võitjad Dominik Distelberger Austriast ning lätlanna Laura Ikauniece.

Nimekaimatest mitmevõistlejatest asuvad võistlustulle ka Londoni olümpiamängudel 8. koha saavutanud venelanna Kristina Savitskaya ning mullusel Helsingi EMil 10-võistluse neljandana lõpetanud serblane Mihail Dudaš. Eksootilisematest riikidest on kolme mitmevõistlejaga esindatud Brasiilia, kellest tuntuim on Luiz Alberto de Araujo, kelle 10-võistliuse isiklik tippmark on 8276 punkti.

Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi ütles, et võistluse konkurentsitihedust tõstab mitmete sportlaste soov kvalifitseeruda saavutatud tulemusega märtsi alguses toimuvale Göteborgi sise-EM-ile. „Loodan, et selleni jõuavad mitu Eesti mitmevõistlejat, samuti pakub kohalikele fännidele kindlasti kõrgendatud huvi ka noorsooklassis võistlevate Karl Robert Saluri ja Mikk Meerentsi sooritused. Tuleb huvitav võistlus ning kindlasti tasub kohale tulla,“ lisas Teigamägi.

Võistlused algavad reedel kl 14 ning laupäeval kl 12.

Mehed-seitsmevõistlejad on stardis mõlemal päeval, naiste viievõistlus toimub laupäeval.

Piletid on saadaval tund enne võistluste algust kohapeal. Ühe päeva pilet täiskasvanutele maksab 4 EUR, õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 2 EUR ning alla 8-aastased lapsed, ajateenijad ning puudega inimesed koos saatjaga pääsevad võistlusi vaatama tasuta.

Eesti kergejõustiklasi toetavad Nike, Tallinna Sadam, Kultuuriministeerium ja Eesti Olümpiakomitee. Eesti Kergejõustikuliidu ametlik joogipartner on Saku. Kergejõustikuliidu meediapartneriteks on Eesti Päevaleht, uudisteportaal Delfi, Eesti Rahvusringhääling ja raadio KUKU.