Gerd Kanter heitis parimal katsel 61.16 ja sai hõbeda. 43-aastane Aleksander Tammert teenis 11 kulla ja 7 hõbeda kõrvale karjääri 4. Eesti meistrivõistluste pronksi, tema tulemus oli 57.49.

Naiste kaugushüppe võitis Ksenija Balta tulemusega 6.51. Et kogu võistluse ajal puhus tugev vastutuul, loobus Balta kolmest viimasest katsest.

"Tervisega on kõik korras. Lihtsalt tahan tehniliselt häid hüppeid teha. Sellises vastutuules ei olnud aga mõtet jätkata võistlemist, kogu hoojooks oli hoopis teistsugune - suruv ja pressiv. Ei olnud lootustki hüppele hästi pihta saada. Seetõttu otsustasime viimastest katsetest loobuda," sõnas Balta pärast võistlust.

Meeste 400 meetri tõkkejooksus teenis Rasmus Mägi puudumisel kulla ajaga 50,76 Jaak-Heinrich Jagor. Hõbemedali sai kaela Jaak-Heinrichi 24-aastane vend Erik Jagor, kes parandas isiklikku rekordit pea kahe sekundiga ning sai ajaks 50,92. (Loe lähemalt siit.)

Naiste 400 meetri tõkkejooksus ei teinud kaasa Maris Mägi, küll aga jooksis Eesti kõigi aegade kümnenda aja 1.00,08 välja Annika Sakkarias.

Naiste kõrgushüppes teenis tulemusega 1.85 kuldmedali Anna Iljuštšenko, sama tulemusega sai hõbeda Grete Udras. Kolmas oli Eleriin Haas, kellele alistus vaid 1.79. Iljuštšenko teatas pärast võistlust, et tegu oli tema sportlaskarjääri viimase võistlusega.

"See on viimane hooaeg ja see oli viimane võistlus," ütles sillamäelane. "Mul on kahju, aga nii on õige. Arvan, et praegu on õige hetk lõpetada spordikarjäär. Olen 30-aastane ja palju kohti on valusad. Sügisel lähen ka tööle tagasi. Tulin tagasi, et proovida jõuda olümpiale. Natuke jäi puudu, aega jäi väheks. Olen karjääriga rahul. Oli ilusaid hetki, sain ka medaleid. Olen väga tänulik spordile ja kõigile, kes mind toetasid!" (Loe lähemalt siit.)

Naiste vasaraheites võitis kulla Kati Ojaloo 65.14-ga, jättes hõbedale 63.63-ga Anna Maria Oreli. 800 meetri jooksus oli meestest parim Raimond Valler 1.50,44-ga ning naistest Liina Tšernov 2.06,79-ga. Meeste kaugushüppe võitis 7.63-ga Henrik Kutberg, teine oli üle pika aja kodumaal võistelnud Meelis Siimson 7.36-ga. Maris Mägile tõi 200 meetri jooksus kulla aeg 24,04, meestest oli 21,51-ga kiireim Timo Tiismaa.