“SEB Tallinna Sügisjooks annab harukordse võimaluse veeta sportlik päev autovabas Tallinna kesklinnas. Loodetavasti purustab selleaastane üritus osavõtjate rekordi, sest juba on ennast registreerinud üle 7000 jooksusõbra. Autovabadele tänavatele mahub meid jooksma ja kõndima aga veelgi enam, seega on kõik huvilised oodatud,” märkis SEB juhatuse esimees Ahti Asmann.

Ettevõtetest on enim jooksjaid hetkel registreerunud SEB-st, järgnevad G4S ja Hansapank. Sportlike töötajate rohkuse poolest paistavad silma veel Eesti Energia, Maksu- ja Tolliamet ning Põhja Politseiprefektuur.

Sellel nädalal on kolmapäevast laupäevani võimalik SEB Tornimäe kontoris registreeruda jooksule soodushinnaga. 21,1 km distantsile on võimalik registreeruda 250 krooni eest (tavahind on 500 krooni) ja 10 km distantsile registreerumise hind on 150 (tavahind 375) krooni. Tornimäe kontoris registreerunud saavad kohapeal kätte ka stardinumbri ja muud registreerumise juurde kuuluvad materjalid. Kiibi saab kätte võistluste päeval ürituse toimumiskohas.