Mägi sai Zürichis tugevas konkurentsis neljanda koha, jäädes alla vaid olümpiavõitjale Kerron Clementile (48,72), kuubalasele Javier Culsonile (48,78) ja lõuna-aafriklasele L.J. van Zylile (48,80). Mägi enda ajaks mõõdeti 48,90 sekundit.

"Kui vaadata, et 18 sajandikku jäi võidust puudu, siis loomulikult kripeldab," tunnistas Mägi ETV spordiuudistele. "Oleks 18 sajandikku varem avastanud, et liigun natuke kiiremini, oleks võinud võita. Paar asjaolu muutsid selle keerulisemaks: Kariem Hussein (Šveitsi kange konkurent 2014. aasta EM-i päevilt - G.L.) üritas mind võimalikult kiiresti kätte saada, mis tegi tagakurvi läbimise raskemaks. Lõpuks jäi ta kinni ja kui temast suhteliselt lihtsalt mööda sain, ei jätkunud enam tähelepanu teistele, kes samuti selg ees vastu tulid."

"Kui suuremat pilti vaadata, siis viimased kuus jooksu alates olümpia eeljooksust on toimunud küllaltki väikese aja sees ning need on olnud ainult positiivsed ja andnud enesekindlust. Lisaks tuli veel reisipäevadel pidevalt hoida kehalist ja vaimset värskust. Huvitav ja väärtuslik kogemus," võttis Rio olümpia kuues mees eduka perioodi kokku.