Millal langetasid loobumisotsuse?

Sain esmaspäeval kokku doktor Mihkel Mardnaga ja langetasin otsuse, ütles Raja Eesti Päevalehele antud intervjuus. Kuid juba eelmisel nädalal Rhodosel laagris kõrgust hüpates andis vigastus tunda ja pelgasin, et pean loobuma. Mul on nii kahju, et ei saa Götzises võistelda, sest treeningute põhjal on vorm hea. Kuigi valuvaigistite toel võiksin nädalavahetusel startida, oleks see olümpiahooajal liiga suur risk. Võimalusi normi täita tuleb teisigi!

Kuidas tekkis vigastus?

Eks see ole eelnevate vigastuste tagajärg. Kuu aega tagasi oli mul reie sisekülje kramp, mis kordus kahel korral. Asusin seda ravima, kuid nüüdseks on probleemne koht liikunud — vigastatud on lihase kõõluselise osa kinnituskoht vaagnaluu paremal poolel. Ei osanud sellele algul tähelepanu pöörata.

Millised on su edasised plaanid?

Viimasel kuul pole saanud harjutada nii korralikult, kui olen tahtnud. Olen pidanud jalale aeg-ajalt kaks-kolm päeva puhkust andma. Võtan nüüd terve nädala kergemalt, seejärel üritan kaks nädalat tugevalt treenida. Praegu saan teha sörkjooksu ja jõuharjutusi. Usun siiski, et teen kolme nädala pärast Saksamaal Ratingenis oma avastardi.