"Need, kes võidavad või saavad näiteks presidendiks... Igaüks ei saa, igaüks ei võida. Nad on väljavalitud kõrgemalt poolt. Lihtsalt ei ole see võimalik. Kui see nii lihtne oleks, oleks meid nii palju. Olen tundnud seda, et need inimesed on väljavalitud ja mina olen üks neist," rääkis Värnik oma saatusest.

"Eks ma väsisin vahepeal ära. Loomulikult oleksin võinud võtta veel kolm, neli või viis medalit," sõnas 37-aastane eksmaailmameister värskes usutluses.

Värnik rääkis ka sellest, kuidas asjad nii kaugele jõudsid, et ta naisepeksmise süüdistuse sai ja seetõttu hetkel kohut käib. "Kui on elus olnud paar-kolm väga korralikku naisterahvast ja kui siis satud vale inimese otsa, kes osutub ka väga problemaatiliseks inimeseks. Kuidas ma ütlen... See on väga suur viga, aga muidugi seda kohe ei näe ju. Aga need, kes olid kunagi väga toredad ja asjalikud... Siis olid noor, tegid trenni ja polnud aega."

Pooletunnine intervjuu Värnikuga jõuab Kanal 8 eetrisse täna õhtul kell 20.00. Uus kanal on vaadatav esialgu vaid Telsetis ja STV-s, mille programmi on võimalik vaadata ka internetis.

Intervjuu Andrus Värnikuga: