"Tegin teisipäeval tugeva trenni, mis aitas mul täna joosta. Pidin jooksu algusest peale ise vedama, sest tahtsin head tulemust saada, jalutades ei ole see ju võimalik. Teadsin, et lätlanna Agata Strausa on tugev. Enne viimast ringi ta kiirendas ja läks ise juhtima. Vaatamata sellele suutsin oma kiirust lõpuni hoida," ütles Patjuk Jooksuportaalile. Ta jäi oma lõpuajaga väga rahule, sest isiklikust rekordist jäi puudu vaid sekundi jagu.

Raimond Valler tõi Eestile kolmanda koha punktid 800 meetri jooksus ajaga 1.50,09. "Jooksin kogu aeg lätlase Jurkevičsi taga. Esimese ringi läbisin umbes 53,5-ga. Täna polnud tunne kõige parem, pidin jooksu esimesel poolel juba harjumuspärasest rohkem pingutama. Lõpusirgele tulles täna kahjuks lisakäiku ei olnud. Arvestades, et eelmisest jooksust on päris pikalt möödas - 20 päeva, siis kokkuvõttes väga nuriseda ei saa," sõnas Valler Jooksuportaalile. Teisena lõpetanud leedulane Benediktas Mickus möödus temast päris lõpuruudustikus.

Priit Aus sai 3000 meetri takistusjooksus kolmanda koha ajaga 8.56,41. Egle Heleene Ervin tuli 5000 meetri jooksus samuti kolmandaks ajaga 18.02,96, suutes edestada kaasmaalannat Olga Andrejevat.