Raivo Alla läbis 7,64 kilomeetri pikkuse distantsi ajaga 23.13. Teisena lõpetanud Karl Mäe kaotas Allale 46 sekundit, kolmanda koha sai Jaanus Kallaste ajaga 24.19, kirjutab Jooksuportaal. Järgnesid Teet Kokk, Mairo Mändla ja Marti Medar.

Alla lootis, et konkurents on täna natuke tugevam. Enne starti nägi ta küll Roman Fostit, kuid ilmselt otsustas Fosti pärast Inglismaal joostud poolmaratoni mitte võistelda.

"Vaatasin, et kui Fosti tuleb, saab natuke rohkem pingutada ja sel juhul oleksin üritanud võimalikult kaua tema selja taha hoida," lausus Alla, kes võttis jooksu ettevalmistava võistlusena Valencia maratoniks.

Naistest võitis jooksu Kaisa Kukk ajaga 27.09. Teisena jõudis finišisse Elery Zadonski ajaga 28.28, kolmas oli Viivi-Anne Soots 28.49-ga.

Möödunud nädalavahetusel toimunud Saaremaa kolme päeva jooks Kukel täna jalgades tunda ei andnud. "Treener ütles, et katsuksin võimalikult vähe pingutades maksimaalse tulemuse saada. Algus kippus kiireks, sest kõik hakkasid kihutama. Võtsin tempo alla ja alles lõpus kiirendasin, et jalad lahti saada," sõnas Kukk.

Kolmikürituse kokkuvõttes, kus läksid arvesse Luitejooks, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks ja Kahe Staadioni jooks, võitis sarja Jaanus Kallaste Karl Mäe ja Marti Medari ees. Naistest kuulus kolmikürituse võit Kaisa Kukele. Kahele järgmisele kohale platseerusid Viivi-Anne Soots ja Eve Talts.