„Oleme kõikidele - nii suurtele kui ka väikestele talgulistele tänulikud. Julgeme välja kuulutada, et 10. augustil toimuvaks Narva Energiajooksuks ettevalmistuse hooaeg on alanud. Täna said selleks loodud head ja mugavad võimalused,“ tänas jooksu peakorraldaja Mati Lilliallik talgulisi panuse eest Narva tervisespordi kompleksi heakorda.

Talgutel käed külge pannud Eesti Energia Narva elektrijaamade juhatuse liige Tõnu Aas sõnab, et olles ise tihedalt Narvaga seotud, on tal hea meel, et Energiajooksust on kujunenud rohkemat kui vaid ühepäevane rahvaüritus. „Tore oli täna näha, et terviseradadele tullakse koos peredega. Nii on ka Narva Energiajooksuga, mis ei ole ainult spordisündmus, vaid kogupereüritus,“ sõnas Tõnu Aas. „Piirkonna suurima tööandajana soovime parandada tervisespordi võimalusi ja tuua inimesi aastaringselt värske õhu kätte oma tervise eest hoolitsema. Usun, et talgupäev aitas sellele suuresti kaasa,“ pidas Aas üritust kordaläinuks.

Narva Pähklimäe terviseradade talgutel osales ligi 200 vabatahtlikku nii Ida-Virumaalt kui ka Tallinnast. Talgutest võtsid osa Narva linna rahvas, Energiajooksu korraldajad ja toetajad, SA Eesti Terviserajad esindajad, Eesti Energia töötajad ja Äkke spordiklubi liikmed. Töövahenditega varustas talgulisi Narva linn.

10. augustil toimuvale Narva Energiajooksule on võimalik registreeruda veebilehelt www.jooks.ee/narva. Soodushindadega registreerimine kestab juuni lõpuni. Möödunud augustis meelitas Eesti Energia poolt ellu kutsutud Narva Energiajooks Narva linna tänavatele üle 3000 tervisespordisõbra üle kogu Eesti ja kaheksast välisriigist.

Narva Energiajooks on Eesti Energia, Narva Linnavalitsuse, Kultuuriministeeriumi ja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi algatusel loodud sündmus, mille eesmärgiks on innustada inimesi regulaarselt tervisespordiga tegelema ning tõsta Ida-Virumaa tähtsust Eesti kultuuri- ja spordimaastikul.