Kaasa teevad ameeriklased Jake Arnold ning 2002. aastal samas 8525 punkti kogunud, kuid tänavusest MM-ist eemale jäänud Tom Pappas, prantslased Romain Barras, Rudy Bourguignon, Quentin Jammier, Nadir El Fassi, Franck Logel ja Gaël Querin, MM-i kuues sakslane Pascal Behrenbruch, belglased François Gourmet ja Hans van Alphen, hollandlane Eugene Martineau, Berliini MM-il neljandaks tulnud ukrainlane Oleksi Kasjanov ning venelased, MM-i pronks Aleksandr Pogorelov ja viienda koha omanik Aleksei Sõssojev, kirjutab Sportnet.

Kahel viimase aastal vastavalt 8553 ja 8312 punktiga võidutsenud valgevenelane Andrei Kravtšenko kaasa ei tee, nagu ka samadel kordadel teise koha saanud jamaikalane Maurice Smith.

Küll on kohal mullune kolmas Barras. 1992. aastal püstitas Dan O'Brien (USA) just sel võistlusel tollase maailmarekordi 8891 punkti.

Naiste seitsmevõistluses on 14 osaleja seas ka Grit Šadeiko. Veel on mitmevõistlejaid seitsmest riigist.

Prantsusmaad esindavad Marie Collonvillé, Marisa de Aniceto ja Ida Antoinette Nana Djimou, Ukrainat Natalja Dobrõnska, Žanna Melnitšenko ja Ljudmila Jossipenko, Venemaad Tatjana Tšernova ja Marina Gonšarova, USA-d Sharon Day ja Diana Pickler, Tšehhimaad Katerina Cachová, Saksamaad Sonja Kesselschläger ja Šveitsi Linda Züblin.

Mullu olid Talence'is kolm paremat Hyleas Fountain (USA) 6473, Kelly Sotherton (Suurbritannia) 6439 ja Dobrõnska 6429 punktiga.