"Emotsioonid on täiesti laes. Ma ei osanud absoluutselt sellist aega oodata. Väga mõnus ja kerge oli joosta - eks selle pealt hea aeg tuligi," sõnas Võro pärast Eesti meistriks tulemist.

Maaülikoolis majandust tudeerival neiul õnnestus oma nädal varem Tartus püstitatud tippmarki kärpida Lasnamäel 15 sajandiku võrra. Võrreldes eelmise sisehooajaga on tulemus paranenud aga juba üle poole sekundi.

"Eelmise nädala eriliselt kerge jooks lubas küll täna (eile - toim) veelgi kiiremini joosta kui Tartus. Aga et nii palju rekordit parandan... Seda tõesti ei uskunud," rõõmustas võrulane.

"Küsisin tänase jooksu kohta tagasisidet treenerilt (Liina Remmel - toim). Tema sõnul oli start palju parem kui eelmisel nädalal. Usun, et tänane jooks oli selline maksimaalne sooritus. Nii on hea hooaega lõpetada."

Suvehooaja peamiseks eesmärgiks on Võro seadnud esmakordselt täiskasvanute tiitlivõistlustele kvalifitseerumise.

"Üritan suvel nii 100 kui 200 meetris häid aegu joosta. Nüüd, mil sellised tulemused on talvest kirjas, ei tundu ükski aeg enam võimatu. Täiskasvanute tiitlivõistluste normatiivid, eelkõige Amsterdami EM-i omad, on eesmärgiks võetud," lisas 20-aastane piiga.

Amsterdami Euroopa meistrivõistluste norm on 100 meetris 11,50 ning poole pikemal distantsil 23,60. Võro läbis mullu väljas antud distantsid vastavalt 11,94-ga ning 24,57-ga, kuid vahepealne areng annab lootust, et normid võiksid tõesti mai- või juunikuus alistuda.