“BIGBANK elab jätkuvalt kaasa Eesti sportlaste saavutustele ja soovib anda oma panuse kergejõustiku arengusse. Kui varasemalt toetasime kergejõustikku läbi BIGBANK Kuldliiga sarja, siis tänavu on meie fookus viiel erineval kodumaisel võistlusel,” ütles BIGBANKi juhatuse liige Kaido Saar.

MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi juhatuse liige Mati Lilliallik tervitab panga otsust jätkata Eesti kergejõustiku toetamist. “Rõõm on tõdeda, et BIGBANK on jätkuvalt kergejõustiku usku ja toetab mitme nimeka võistluse toimumist. Esimene neist on Martin Kutmani mälestusvõistlus, millega teeme sügava kummarduse tänaseks meie seast lahkunud legendaarsele kergejõustikutreenerile,” sõnas Lilliallik.

Martin Kutmani esimesed mälestusvõistlused toimuvad teisipäeval, 5. veebruaril algusega kell 18.00 Tartu Ülikooli Spordihoones. Talvehooaja eeldatavalt kõige kõrgetasemelisem kergejõustikuvõistlus toob Eesti publiku ette tugevaid atleete vähemalt kümnest riigist.

Lisaks toetab BIGBANK eesootaval kevadsuvisel hooajal juba traditsiooniks kujunenud Gustav Sule, Valter Kalami ja Heino Lipu mälestusvõistlusi, mis leiavad aset vastavalt 28. mail, 2. ja 6. juulil ning paneb õla alla 20. augustil toimuvale Sillamäe kõrgushüppegalale.

BIGBANK on alates 2006. aastast toetanud kergejõustikku enam kui 400 000 euroga ning panustanud Eesti ettevõttena riigi spordielu arengusse pakkudes sportlastele motiveerivate konkurentidega võistlusi ja premeerinud edukaid.