Suurvõistlusel on kolm vahvat ja rõõmsameelset maskotti, kes otsivad Eesti Kergejõustikuliidu ja Delfi nimekonkursi vahendusel endale nimesid – kollane jooksutäht, oranž hüppetäht ja sinine heitealade täht. Konkursi esimeses voorus pakkusid Delfi lugejad kokku üle 120 nimekomplekti. Nüüd on aeg rahvahääletusega valida viis Delfi lugejate lemmikumat nimekomplekti, mis pääsevad finaali. Aega hääletamiseks on nädala lõpuni!

Kui sinu lemmikud viie enim hääli kogunu seast välja jäävad, ära heida meelt – kõigi nimede seast valivad kergejõustiku toetajad välja viis nimekomplekti, mis pääsevad samuti finaali võistlema. Kokku kohtuvad finaalis kümme parimat nimekolmikut.

8. märtsil koguneb žürii, kes selgitab kümne finalisti seast välja võitja. Žüriisse kuuluvad laulja Birgit Õigemeel, maskottide autor kunstnik Helene Vettik, olümpiavõitja Erki Nool, Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi ja spordiajakirjanik Anu Säärits.

Võitjate nimed avaldatakse 8. märtsil DELFI keskkonnas. Konkursi auhinnaks on maskoti tähekestega kujundatud trendikas Nike pusa koos võimalusega osaleda Eesti juunioride kergejõustiku koondise ühislaagris 11.-13. märtsil Tallinnas. Kõik kümme finalisti saavad kutsed Euroopa juunioride meistrivõistlustele kõigiks neljaks päevaks.

Vali siin, millised nimed nendele andekatele ja rõõmsameelsetele maskottidele kõige paremini sobiksid, ja hääleta oma lemmikute poolt!
Hääletada saab iga soovija, kuid ühes ööpäevas saab ühelt IP-aadressilt anda mitte enam kui 10 häält.

Täpsed konkursireeglid leiad SIIT.